Voetbalschool

Damsko Football is een voetbalschool voor alle jongens en meisjes die de ambitie  hebben, om onder leiding van ervaren trainers te leren voetballen en hun voetbalskills te verbeteren.

Of je  wel of niet lid bent van een voetbalvereniging, jong of oud, beginner of topsporter:

Iedereen is welkom!

rijtjeklein-7309

 

 

 

Damsko maakt gebruik van de “Methode Mike Kolf”. ‘Buigzame discipline’  is  de basis van Mike’s werkwijze: Harde discipline, maar wel met open oor en hart voor de spelers. Techniek wordt gekoppeld aan mentaliteit en persoonlijkheid. Bij Damsko leer je gewoon de baas over de bal te worden in alle situaties. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor indoor explosiviteitstrainingen. Voor de oudere leden is er ook een mogelijkheid om een fitnessprogramma te volgen.
Niet alleen techniek, zoals bijvoorbeeld balbehandeling, bewegingen en tactisch inzicht staan centraal, maar ook het kweken van de juiste mentaliteit en het spelen in een team. Bij mentaliteit draait het niet alleen om zaken als doorzettingsvermogen en weerbaarheid, maar ook om coachbaarheid. Het vermogen om  gecoached te worden en om zelf (in het veld) te coachen. Allemaal bekwaamheden waar talenten buiten het voetbal veel baat bij hebben.